Det har minst sagt varit ett mycket utvecklande år för Norva24 och Norva24 i Sverige under 2021!

Vi har i år välkomnat fyra välskötta företag inom UIM till vår svenska grupp. GJ & Son i Ulricehamn, GR Avloppsrensning i Järfälla, UTAB i Värmland samt Malmberg Miljöhantering (numera Norva24 Miljöhantering) i Skåne och Småland.

Expansionen under 2021 innebär att vi har dubblerat antal bolag i den svenska Norva24-gruppen. Vi kan konstatera att vi nu i Sverige nått en marknadsledande position inom vår industri.

Under året har vi vunnit en rad upphandlingar och uppdrag runt om i Sverige vilket har förstärkt vårt orderläge och det känns som vi går starkt in i 2022 med välfyllda orderböcker.

Den största förändringen har varit Norva24:s notering som publikt bolag på Nasdaqbörsen i Stockholm. Vad vi känner till är detta den första publika noteringen av ett UIM (Underground Infrastructure Maintainance) företag någonsin i Norden och Europa. Vi är stolta över resan som Norva24 har gjort sedan starten av bolaget år 2015.

Året avslutades med en gruppcertifiering inom alla tre av de generella certifieringarna ISO9001, ISO14001 samt ISO45001. I första omgången är tre bolag certifierade, resterande kommer nå certifiering under första delen av 2022. För oss är det mycket viktigt att fokuserat och kontinuerligt arbeta med frågor inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö av många skäl. Det är viktigt för våra kunder, våra medarbetare och för vårt samhälle.

Självklart har coronapandemin påverkat oss alla och våra kunder, både under 2020 och 2021. Det är en minst sagt tråkig period för många i vårt samhälle. Vi har lyckligtvis klarat vår verksamhet riktigt bra. Våra tjänster behövs ju alltid oavsett, och – vi hjälper alltid!

Jag vill tacka alla anställda, kunder, samarbetspartners och alla som är med på vår resa för ett fantastiskt 2021. Jag ser mycket fram emot 2022.

Med önskan om ett riktigt gott nytt år!
Håkan Wessel, CEO Norva24 AB