Det är endast drygt två månader sedan Desiree Nilsson tillträdde tjänsten som ny VD för Miljövision i Gustavsberg och den första tiden i Norva24-bolaget beskriver hon med stor entusiasm: ”Det känns väldigt roligt, alla här har varit mycket välkomnande och hjälpsamma. Jag har tusen frågor i och med att jag inte kommer från branschen och mina kollegor svarar mer än gärna. Miljövision har vuxit snabbt på kort tid, vilket är superkul. Samtidigt måste vi bygga en bra grund och organisera oss för att kunna fortsätta växa. Att jobba i en större organisation är positivt och som VD kan jag fritt fundera på vad som är vår väg framåt samtidigt som jag har Norva i ryggen och kan bolla idéer där.”

Närmast kommer Desiree från CRAMO och uthyrningsbranschen där hon arbetat i 18 år. Den första tiden inleddes som servicetekniker för att sedan fortsätta som innesäljare. De senaste 11 åren har bestått av olika chefspositioner. Under resans gång har hon även utbildat sig och bland annat tagit en Executive MBA.

2023 kommer att bli ett bra år menar Desiree, med många utmaningar och möjligheter i en fascinerande bransch som flertalet kanske inte pratar så mycket om trots dess samhällsviktiga funktion. ”Jag sitter på Värmdö och här ute bland öarna kommer bland annat avloppsnätet att behöva byggas ut. Detta byggs på det befintliga och där har vi på Miljövision en viktig roll. Med vårt miljötänk och vår kompetens kommer vi att ligga i täten enligt mig”, avslutar hon.

Mer information – vänligen kontakta:

Desiree Nilsson, VD Miljövision AB
070-299 58 00
desiree.nilsson@norva24.se

Håkan Wessel, CEO Norva24 Sverige
0733-31 12 10
hakan.wessel@norva24.se