Norva24 grundades 2015, då ett antal mindre lokala företag i Norge gick samman. Idag är vi störst i Norden, etablerade i Norge, Sverige och Danmark samt Tyskland. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster till privata aktörer, företag och den offentliga sektorn. Dessutom samarbetar vi med ett antal stora aktörer inom UIM (Underground Infrastructure Maintainance).

Ungt företag men en lång historia
Trots Norva24s ganska unga ålder sträcker sig vår historia långt tillbaka i tiden. Vår äldsta lokala avdelning startade upp med septisk service på häst och vagn – redan 1919!. Även om alla våra avdelningar har sina unika och spännande historia, har vi en sak gemensamt; passion för vårt arbete. Vi brinner för det vi gör och gör allt vi kan för att göra våra kunder nöjda. Professionell inställning, passion och högt engagemang präglar oss, och ”Passion” är därför en av våra två grundvärderingar.

Brett utbud av tjänster och kvalitet i varje led
Vi har många kompetenta medarbetare som antar utmaningar varje dag – och vi är alltid redo att hjälpa våra kunder. Du kan vara säker på att vi levererar rätt kvalitet i rätt tid. Vi öppnar upp där det är stopp, spolar där det är trångt och vi tömmer där det är fullt. ”Förtroende” är vår andra grundvärdering och färgar allt vi gör.

Lokal kunskap och nationell styrka
Vår lokala kunskap och närhet till våra kunder är viktig för att ge bästa service till våra kunder. Vi känner väl till lokala förutsättningar och vi är snabbt på plats när behovet uppstår. Vår nationella – och internationella bredd möjliggör för våra kunder att använda oss för ännu fler tjänster.

Du kan lita på oss – vi hjälper alltid!