Norva24 Sverige växer och har de senaste åren utvecklats till ett marknadsledande företag inom UIM (Underground Infrastructure Services) i Sverige. Vi finns på över 20 platser i södra och mellersta Sverige, och servar våra kunder inom tjänster för tömning, spolning, rörinspektion, rörinfodring (relining) m.m.

Vi behöver nu förstärka vår organisation i Stockholm med en redovisningsekonom som älskar att fylla sina dagar med redovisning. Du kommer till ett glatt gäng och en miljö med full aktivitet och framåtanda, och ett professionellt företag med bra värderingar och ett gott rykte på marknaden.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom redovisning och löneadministration. Dina arbetsuppgifter kommer att vara löpande redovisning, sammanställning av resultat- och balans och nyckeltal, kontering, betalningar, fakturering, periodiseringar, redovisning till Skattemyndigheten, löneadministration, delta vid revisioner samt andra tillhörande arbetsuppgifter som redovisningsekonom.

Meriterande vore erfarenhet av Visma Business och Fortnox men är ej ett krav, vi ser till att du får utbildning och en bra introduktion. Vi kommer att lägga mest vikt på din personlighet, erfarenhet och matchning med vår organisation och kultur.

Vi skulle vilja ha din ansökan senast den 28 februari 2023, men fångar denna annons ditt intresse skicka gärna ansökan direkt eftersom vi behandlar ansökningar löpande.

Skicka din ansökan till:
fredrik.osthassel@norva24.no

För frågor om tjänsten, vänligen kontakta:
Fredrik Östhassel
Mobil +47 92 24 62 30
E-post: fredrik.osthassel@norva24.no